haberler.gif (2517 bytes)

Motorola Network Ürünlerini Tanıttı
Armada-Motorola Çözüm Sağlayıcıları Türkiye toplantısında, Motorola üst düzey yetkilileri ile Türkiye'deki yetkili satıcılarını buluşturan Armada, toplantıda ayrıca İstanbul, Ankara ve İzmir'de düzenlenen Motorola ve Armada satış eğitimlerinde başarı gösteren yetkili satıcılarını da plaketle ödüllendirdi. Motorola Internet Network Sistemleri Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (ING EMEGA) bölgeleri Genel Müdürü Paul Beaumont ve Motorola ING Bölge Müdürü William Jameson, Armada Genel Müdürü Mustafa Güven ve diğer Armada yetkililerinin katıldığı toplantıda, Motorola'nın network sistemlerinde yaptığı atılımlardan söz edildi.
Motorola'nın, geniş alanlı networkler (WAN) ve LAN Internet ağlarından şirket modemleri gibi bireysel ürünlere, ISDN network cihazlarından çok kullanıcılı erişim cihazlarına kadar çok çeşitli çözümler sunduğunu vurgulayan konuşmacılar, firmanın başlattığı sınırsız bağlantı (Infinity Connections) programıyla, donanım, yazılım ve ağ hizmetlerinin de genişletildiğini söylediler. Motorola'nın multimedya özellikleri, IP iletişimini ve seri bilgi akışını aynı anda iletme imkânına sahip çok kullanıcılı network ürünlerini piyasaya ilk kez sunan firma olduğunu belirten katılımcılar, açık network yazılımı ONS sayesinde de, ürettikleri yeni parçaların sisteme entegrasyonu esnasında problemleri ortadan kaldırdığını belirttiler. Toplantıda, Motorola'nın network sistemleri bölümü müşterileri arasında KOBİ'lerden, global şirket network yapısına sahip çokuluslu şirketlerin bulunduğu, firmanın ayrıca müşterilerin ağlarını kumanda eden yüksek nitelikli ürün ve sistemlerin üretimi yanında, hem bilgisayar hem de ortak iletişim sistemlerinden azamî randıman almalarını da hedefledikleri belirtildi.
Diğer yandan Motorolo network ürünlerinin ülkemizde özellikle finans sektöründe analog modemleri ve router'ları ile tanındığı, ses, data, görüntü entegrasyonunu içeren ürünlerin ise bu yılın başından itibaren Armada tarafından tüketiciye ulaştırıldığı belirtildi. Armada'nın, Ankara-İstanbul-İzmir arasındaki iletişimini Motorola cihazlarını kullanarak 64 Kbps'lik kiralık hatlarla sağladığı, böylece firma çalışanlarının aynı hatlar üzerinden hem telefon hem de data ve Internet erişimini güvenli ve ekonomik bir şekilde yürüttüğü söylendi. Motorola'nın yaptığı yatırımlarla sahasında öncü olmayı hedeflediğinin belirtildiği toplantı, Armada satış eğitimlerine katılarak başarı gösteren ve Motorola konulu projeleri hayata geçiren yetkili satıcılara verilen plaketle son buldu
.

ANASAYFA | ABONELİK | ARŞİV | BİZLER |
HABERLER | İNCELEME | SHAREWARE | OYUN